Musical "Les misérables" keert na 20 jaar naar België terug

Op 22 en 23 maart 2019 programmeert Vorst Nationaal in Brussel "Les misérables en concert". Dat meldt Music Hall. Het is geleden van 1998 dat de beroemde musical naar de al even beroemde roman van Victor Hugo in ons land was te zien.

Goed nieuws voor de fans van "Les misérables": na ruim 20 jaar is de iconische musical volgend jaar opnieuw in ons land te zien. Music Hall en Cityprod werken aan een semiconcertante uitvoering op 22 en 23 maart 2019 in Vorst Nationaal.

In 1998 ging het om de Vlaamse versie van de musical, deze keer bereidt de organisatie de originele Franstalige versie van Alain Boublil en Claude-Michel Schönberg uit 1980 voor. Het publiek zal alles kunnen volgen via Nederlandstalige en Engelstalige boventitels.

Net als 20 jaar geleden zal Hans Peter Janssens op het podium staan. Destijds vertolkte hij de rol van Jean Valjean. Dat mocht hij nadien herhalen op de beroemde West End in Londen waar hij ook de andere hoofdrol van inspecteur Javert speelde.

Meest gelezen