RWDM-voorzitter Thierry Dailly duwt lijst burgemeester Schepmans in Molenbeek

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zal de voorzitter van voetbalclub RWDM op 14 oktober deelnemen aan de lokale verkiezingen. Thierry Dailly zal de lijst van burgemeester Françoise Schepmans duwen, maar komt wel op als onafhankelijke kandidaat. Dat heeft hij maandag bekendgemaakt.

Dailly is erg opgezet met het vertrouwen dat Schepmans in hem had toen hij drie jaar geleden besliste RWDM nieuw leven in te blazen. De club vierde intussen twee kampioenentitels en mag volgend seizoen aantreden in de hoogste amateurklasse. Toen de gemeente Molenbeek na de aanslagen in Parijs en in België even in het oog van de storm stond, pakte Schepmans dit aan "als een grote dame", vindt Dailly. "Het is ook daarom dat ik haar enorm respecteer en wil steunen."

Meest gelezen