Trump haalt uit naar Jimmy Fallon: "Wees een man"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar talkshowhost Jimmy Fallon van "Tonight show". Hij vindt dat Fallon moet stoppen met "janken" over het interview dat hij in 2016 met hem deed, toen hij presidentskandidaat was. Tijdens dat interview vroeg Fallon of hij het haar van Trump door elkaar mocht halen. Achteraf kreeg de talkshowhost daarvoor veel kritiek. Hij zou Trump "menselijk" gemaakt hebben. Onlangs gaf Fallon toe dat hij toen een fout gemaakt heeft en dat hij het nu anders zou aanpakken. 

Trump heeft nu via Twitter gereageerd. Hij zegt dat de host aanvankelijk wel enthousiast was over de kijkcijfers die de uitzending haalde, maar dat hij nu terugkrabbelt. 

"Hij is nu aan het janken tegen iedereen over de beroemde haarshow die hij met mij deed (toen hij mijn haar serieus in de war bracht) en dat hij het nu anders zou doen, omdat het gebaar mij "menselijk" zou hebben gemaakt - het wordt te warm onder zijn voeten. Hij belde me en zei "monsterkijkcijfers". Wees een man Jimmy!"

Bekijk hier het fragment

Meest gelezen