Videospeler inladen...

Peter wil dat Turnhout jonge ondernemers meer steunt: "Ik droom ervan om hier een klimzaal te openen"

Peter Schildermans woont in Turnhout en heeft een idee voor zijn gemeente. Hij stelt voor op jijkiest.be dat het stadsbestuur jonge ondernemers meer steun biedt. "In mijn geval zou de stad mij kunnen helpen om een locatie te vinden voor mijn klimzaal."

Peter droomt er al jarenlang van om zelf een klimzaal te openen in Turnhout. "De dichtstbijzijnde klimmuur bevindt zich momenteel 50 kilometer van hier, ik wil dat de inwoners zich dichter bij huis kunnen uitleven."

Peters zoektocht naar een geschikt pand voor zijn onderneming leverde tot nu toe nog niets op. Hij legt uit hoe dat volgens hem komt. "Starters moeten opboksen tegen hoge vastgoedprijzen in de bevolkingscentra. Die dwingen hen naar de rand, waar ze botsen op strikte, verouderde regelgeving over toelaatbare bestemmingen."

 

Videospeler inladen...

Meest gelezen