Wat is Twitter? Stephen King weet het antwoord

Er kunnen intussen boeken over geschreven worden, er kunnen lange en minder lange definities over geformuleerd worden, er kunnen hevige discussies over gevoerd worden. Maar wat is Twitter eigenlijk? Niemand minder dan Stephen King, een van de best verkopende auteurs ooit, mengde zich zopas in het debat, met een omschrijving van Twitter in enkele woorden. Waarop diverse nieuwswebsites reageerden met: "Dat zou wel eens erg accuraat kunnen zijn."

De 70-jarige King, bekend van onder meer de titels "The shining", "Cujo", "It" en "Misery", om maar enkele te noemen, gaf toe wel enig plezier te vinden in Twitter. Want, "het is alsof je aan het roddelen bent over ’s werelds langste achtertuinomheining".

"Stephen King vond zopas de perfecte manier om Twitter te omschrijven", concludeerde nieuwswebsite Mashable. "Het is niet makkelijk om een omschrijving te vinden, behalve als je Stephen King bent", aldus radiozender KS 95. Volgens Latest Nigerian News is King vooral gekend om zijn uitbundige verhalen, "maar hij kan ook schitteren door beknopt te zijn".

Het bericht werd ook massaal geretweet en er volgden reacties als:

Meest gelezen