Videospeler inladen...

"Beautiful boy": bekijk de trailer van Felix van Groeningens Amerikaanse debuutfilm

In november komt de eerste Hollywoodfilm van Felix van Groeningen in de bioscoop. Vandaag is al een voorproefje gelanceerd.

“Beautiful boy” vertelt het aangrijpende, waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen David en Nicolas Sheff, vader en zoon. De vader is een journalist en wordt gespeeld door Steve Carell, bekend van “Little miss sunshine” en “The big short”. De zoon, gespeeld door Timothée Chalamet (de ster van “Call me by your name”), worstelt met een drugsverslaving. De vader besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar het is niet zeker of de zoon wel gered wil worden.

Felix van Groeningen  regisseerde in eigen land eerder “The broken circle breakdown” en “De helaasheid der dingen”. Hij werkt voor zijn Engelstalige debuut met vaste medewerkers als cinematograaf Ruben Impens en monteur Nico Leunen, maar ook met Plan B Entertainment, het productiehuis van Brad Pitt, dat eerder al “12 years a slave” en “Moonlight” maakte.

“Beautiful boy” komt op 21 november in de Belgische bioscopen.   Bekijk de trailer hier onder.

Videospeler inladen...

Meest gelezen