Videospeler inladen...

Kremlin bevestigt top Poetin-Trump

De Amerikaanse veiligheidsadviseur Bolton is op bezoek geweest bij de Russische president Poetin ter voorbereiding van de top met de Amerikaanse president Donald Trump. Morgen worden de details bekendgemaakt over het tijdstip en de locatie. 

De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, heeft bevestigd dat Washington en Moskou morgen gezamenlijk de tijd en plaats zullen bekendmaken van de top tussen Trump en Poetin. John Bolton, Nationaal Veiligheidsadviseur van Trump, had vandaag een gesprek met zijn ambtsgenoten in Moskou. Hij had ook een gesprek met president Poetin. 

Mogelijk zal de top plaatsvinden in Helsinki, de hoofdstad van Finland. Die naam werd al verschillende keren gesuggereerd. Ook Wenen werd al genoemd, maar dat is minder waarschijnlijk geworden. 

De Amerikaanse president Trump komt midden juli ook naar ons land. Hij zal op 11 en 12 juli de NAVO-top bijwonen. 

Meest gelezen