Katherine Heigl: "Ik zou beter soms wat meer nadenken voor ik iets op Instagram publiceer"

Nadat de Amerikaanse actrice Katherine Heigl afgelopen zondag met haar echtgenoot een bezoek gebracht had aan het graf van haar in 1986 overleden broer, besloot ze nog een aantal grappig bedoelde foto’s op het kerkhof te maken. Maar eens ze die op haar Instagramaccount gepubliceerd had, bleken die niet in goede aarde te vallen bij haar fans. Ze verwijderde de foto’s daarna en verontschuldigde zich. 

Heigl, vooral bekend van de bioscoopfilms "Knocked up" en "The ugly truth" en die Meghan Markle moet doen vergeten in het nieuwe seizoen van "Suits", nam onder meer volgende 2 foto’s op het kerkhof van Buffalo, in de Amerikaanse staat New York, die ze vervolgens dus op haar Instagramaccount publiceerde:

Na een resem negatieve reacties, die Heigl er vooral op wezen dat ze op deze manier geen respect toonde voor de overledenen, besloot ze de foto’s te verwijderen en bood ze, duidelijk aangeslagen, haar excuses aan: "Ik realiseer me dat jullie gelijk hebben en dat dit niet geschikt was. Het was oneerbiedig en daarom heb ik de foto’s dan ook verwijderd."

"Het is emotioneel zwaar als je naar een kerkhof gaat om de graven van degenen die je dierbaar zijn te bezoeken, en daarom probeerde ik een aantal lichtvoetige en plezante momenten in te lassen. Zonder me te realiseren hoe misplaatst dat gedrag was. Ik wil me dan ook ten diepste verontschuldigen. En jullie bedanken voor het begrip, daar ik soms niet goed genoeg nadenk over bepaalde dingen."

"Ik waardeer het ook dat jullie me blijven steunen, zelfs wanneer ik weer te ver gegaan ben. De volgende keer zal ik wat meer nadenken over de gevoelens van anderen, en niet alleen over mijn eigen gevoelens."

Hier beneden kunt u de excuses-filmpjes, die Heigl na de heisa op instagram publiceerde, bekijken:

Meest gelezen