Mechelen krijgt  eigen Monopoly-versie (in beperkte oplage)

Mechelen werkt aan een eigen versie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Na Brugge is het de tweede Vlaamse stad die z'n eigen editie krijgt. Op het bord komen bekende Mechelse straten, pleinen en bezienswaardigheden te staan. En Mechelaars krijgen de kans om zelf nog één vakje in te vullen.

Stemmen

Mechelaars kunnen online hun stem uitbrengen. Ze kunnen kiezen uit 7 opties: Het Speelgoedmuseum, Planckendael, Technopolis, Kazerne Dossin, Brouwerij Het Anker, De Garage en de Nekker. De stemming loopt af op 1 juli om middernacht. Stemmen kan hier.

Feestdagen

Van de Mechelse Monopoly zullen maar 2.000 exemplaren gemaakt worden. Eind november zal het spel in de winkels liggen. "Het perfecte eindejaarscadeau", noemt burgemeester Bart Somers het. Voor de Mechelse versie betaal je 50 euro.

Meest gelezen