"Nog nooit gekust? Dat zal nu wel veranderen!"

Geen toeters en bellen. Geen 'golden buzzer'. Geen confetti die uit het plafond neerdwarrelt. En geen tranen opwellende emoties tijdens de korte voorstelling van deze Amerikaanse kandidaat van de talentenshow "America’s got talent" gisteren. Al probeerde jurylid Heidi Klum toch de emoties te bespelen toen bleek dat de 20-jarige Joseph O’Brien geen relatie had en zelfs nog nooit een meisje gekust had, of zoals Klum het uitdrukte, getongzoend had. Maar de jongeman die helemaal alleen naar de auditie afgezakt was, liet zich niet van zijn stuk brengen en dat bracht hem uiteindelijk toch naar de volgende ronde.

De jongeman, afkomstig uit Columbia, in de Amerikaanse staat Tennessee, was dus helemaal alleen afgereisd naar het "America’s got talent"-podium en hij voegde er ook nog aan toe dat hij tot hiertoe altijd single geweest was. Waarop Klum dan verbaasd reageerde met de vraag of hij dan nog nooit iemand getongzoend had. Nee dus. 

Niet iedereen was even tevreden met Klums opmerkingen naar O’Brien toe:

Maar tijdens zijn auditie werd al duidelijk dat Klum de jongeman een warm hart toedroeg:

Na zijn auditie kreeg O’Brien te horen dat hij een ronde verder mocht, vooral omdat de juryleden "nog veel groeipotentieel" bij hem opmerkten. Bovendien waren ze ervan overtuigd dat een kus na deze versie van Lionel Ritchie’s "Hello" nu niet lang meer op zich zal laten wachten.

Hoe het verder met hem in de competitie zal aflopen, is koffiedik kijken. Maar een hit op sociale media en op YouTube is de jongeman alvast. Want aldus muziekwebsite Billboard, "harten zijn er in ieder geval gesmolten":

Meest gelezen