Lagere school van Kevin De Bruyne zingt voor jarige Rode Duivel

De leerlingen van basisschool De Klaverdries in Drongen, bij Gent, vieren hun Rode Duivel Kevin De Bruyne. De Bruyne wordt 27 en daarom verzamelden jong en oud tijdens de middagpauze op de speelplaats om hem uit volle borst toe te zingen. De Bruyne groeide op in Drongen en liep ook zelf school in De Klaverdries.

Basisschool De Klaverdries staat als één man achter Rode Duivel Kevin De Bruyne. De Bruyne liep ooit school in het dorpsschooltje in Drongen, bij Gent. En, dat zijn ze er nog niet vergeten. Om De Bruynes verjaardag op toepasselijke wijze te vieren verzamelden leerlingen en leerkrachten tijdens de middagpauze op de speelplaats om er luidkeels te vieren. En, natuurlijk ook om hem een hart onder de riem te steken voor de match tegen Engeland vanavond. 

Meest gelezen