Videospeler inladen...

Parket onderzoekt de twee incidenten waarbij jongeren stenen naar treinen gooiden

Het Brusselse parket onderzoekt de twee incidenten waarbij jongeren in Schaarbeek stenen gooiden naar de treinen. Zowel gisteren als eergisteren was het treinverkeer daardoor zwaar verstoord. Reizigers moesten rekening houden met heel wat vertragingen.

Zowel gisteren als eergisteren waren er zware problemen voor wie 's avonds de trein wilde nemen. De reden? Jongeren gooiden vanop een brug in Schaarbeek met stenen naar voorbijrijdende treinen. 

Het parket onderzoekt nu de twee incidenten en gaat na of er een link is tussen de twee. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) liet gisteren via Twitter al weten dat hij wil dat de vandalen een strenge straf moeten krijgen. 

Van Wymersch: "We proberen verdachten te identificeren met camerabeelden"

Videospeler inladen...

Meest gelezen