POLL: Moeten Rode Duivels gaan voor winst of verlies?

Engeland en België moeten vanavond in Rusland uitvechten of ze groepswinnaar worden in de groepsfase van het WK. Als groepswinnaar zouden de Rode Duivels in de helft met Uruguay, Portugal, Frankrijk, Argentinië, Brazilië en Mexico zitten, wat volgens sommigen een te mijden scenario is. Bij verlies en een tweede plaats in de groepsfase lijkt het te volgen parcours naar de finale iets eenvoudiger.

Het wordt een bizarre wedstrijd vanavond. Moeten we winnen en zo meteen al tegenover sterkere landen (op papier althans) komen te staan? Of is het beter dat we verliezen en zo nog wat verder kunnen groeien in het WK alvorens de sterkere landen te trotseren?

We zetten de twee scenario's even naast elkaar en dan kan u in de poll aangeven welk scenario u het beste vindt.

Scenario 1: België wint en wordt groepswinnaar

Scenario 2: België verliest en wordt tweede in groep G

Meest gelezen