Als activiteiten tijdens zwoele zomerdagen niet verlopen zoals verwacht…

Het hoort er de komende 2 maanden weer allemaal bij: badpakken, plastieken plonsbaden, speedo’s, strandvolleybal, spetterend water, muziekfestivals, feestjes aan de rand van het zwembad, strandvoetbal, zongebruinde afgetrainde lichamen, waterspelletjes, duikuitdagingen. Kortom, de vakantiemaanden beloven weer veel plezier en leute. Ook al verloopt dat niet altijd zoals gepland en blijft het oppassen geblazen voor soms hilarische calamiteiten. Vaak zonder veel erg, maar meestal dus met de nodige lachsalvo’s in de buurt. Uiteindelijk belanden ze in opmerkelijke gifs, die eigenlijk vooral een boodschap zijn om altijd en overal alert te blijven. Daarom geven we u ook voor de komende zomervakantie deze 5 tips graag mee. Want voor u het anders nog maar goed en wel beseft, bent u een risée op het internet en heeft u spijt dat het allemaal op beeld vastgelegd werd.

 

1. Hou uw kinderen in het oog

2. Duiken van een (spring)plank vereist enige oefening

3. U bent niet altijd in de wieg gelegd voor een sportactiviteit op het strand

4. Denk na voor u "iets" wil tonen aan uw vrienden

5. Indruk maken is niet altijd een goed uitgangspunt

Toch wensen we u een aangename zomervakantie toe:

Meest gelezen