Belga

Loes ("Carmen") Van den Heuvel lijstduwer voor Groen in Keerbergen

Actrice Loes Van den Heuvel is de lijstduwer voor Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Keerbergen. De actrice is vooral bekend als Carmen uit de populaire Eén-reeks "F.C. De Kampioenen". 

Voor Van den Heuvel zijn het haar eerste stappen in de politiek, maar ze is wel al jarenlang lid van Groen. 

De actrice wil vooral dat er meer aandacht gaat naar dierenwelzijn. Ze actrice is meter van verschillende organisaties die pleiten voor dier en milieu. In het verleden voerde ze af en toe actie voor GAIA. 

"Keerbergen is een prachtige gemeente en ik zie dagelijks hoe enorm veel mensen zich inzetten voor hun omgeving", zegt Van den Heuvel. "Ik wil mijn dorpsgenoten nog meer bewustmaken dat we anders kunnen omgaan met dier en milieu. Dat gaat om kleine dingetjes, denk maar aan erg luidruchtig vuurwerk, maar ook de inplanting van nieuwe verkavelingen in groene zones." 

De lijsttrekker voor Groen in Keerbergen wordt Guy Kestens, vader van muzikant en Mechels gemeenteraadslid voor Groen Tom Kestens. Groen zet in Keerbergen ook volop in op een duurzamer mobiliteitsbeleid. 

Meest gelezen