Videospeler inladen...

Recordopkomst voor 24e editie van Pennenzakkenrock

De 24e editie van Pennenzakkenrock heeft een recordaantal kinderen naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol gelokt. 25.200 leerlingen kwamen vergezeld van 2.000 leerkrachten genieten van de optredens. Er werden donderdag ook nog 800 dagtickets verkocht.

Op het hoofdpodium stonden onder meer Ghost Rockers, Laura Tesoro, Michiel De Meyer, Vanechelpoel, De KetnetBand en Lil' Kleine. DJ F.R.A.N.K., DJ Double U, Pat Krimson en DJ Tom La Barraca brachten het jonge volkje vanop het dj-podium aan het dansen.

Er was dit jaar voor het eerst ook een derde podium: de Flying DJ-Booth voor jong dj-talent. De deelnemers van de dj-contest speelden op tien meter hoogte voor een uitgelaten menigte op het festivalstrand. Naast de vele optredens had het kinderfestival ook nog randanimatie te bieden, zoals een mini-alpacaboerderij, een zipline-parcours en een mega skywatch.

Pennenzakkenrock verliep zonder incidenten. De organisatie was op het warme weer voorzien en bood meer dan voldoende water, zonnebrandcrème en schaduwplaatsen aan.

Meest gelezen