Videospeler inladen...

Koninklijke qualitytime: Filip, Mathilde en de kinderen bezoeken de abdij van Villers

Koning Filip, koningin Mathilde en hun 4 kinderen hebben de ruïnes van de abdij van Villers bezocht. Die gelegenheid grepen ze aan om voor de jaarlijkse zomerfotoshoot te poseren.

Het bezoek van het koninklijke gezin aan de abdij van Villers in Waals-Brabant heeft op 24 juni plaatsgevonden, meldt het Paleis. Iedereen was van de partij: koning Filip, koningin Mathilde, kroonprinses Elisabeth (16), prins Gabriël (14), prins Emmanuel (12) en prinses Eléonore (10).

De abdij van Villers dateert uit de 13e eeuw en is sinds de 19e eeuw tot ruïnes vervallen. Het koninklijke gezelschap kreeg een uitgebreide rondleiding waarbij het de oorspronkelijke staat van de gebouwen via tablets met toegevoegde realiteit kon zien.

Bekijk hier het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

En een aantal foto's:

Meest gelezen