Trap komt los: tiental CD&V'ers gewond bij fotosessie

Een tiental leden van de CD&V van Holsbeek zijn vanmiddag gewond geraakt toen de metalen trap waarop ze stonden voor het nemen van een groepsfoto naar beneden viel. Tien personen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gevoerd. Twee onder hen, die een rugletsel opliepen, blijven voorlopig in het ziekenhuis.

Burgemeester Hans Eyssen vertelt hoe het ongeval gebeurde. "We hadden vandaag bij een plaatselijke wijnhandelaar een teamdag belegd met de bestuursleden en onze kandidaten voor de komende verkiezingen, over ons programma en hoe we campagne gingen voeren."

"Toen we met veertien personen op een trap stonden voor een groepsfoto, is die losgekomen van de muur en naar beneden gevallen. Een persoon brak hierbij een wervel, bij een andere raakte die ingedeukt. Anderen liepen kwetsuren op zoals een gebroken elleboog, gebroken ribben, een barst in de voet enzovoort", zegt de CD&V-burgemeester, die zelf ongedeerd bleef, op een pijnlijke knie na.

Meest gelezen