Twee huizen onbewoonbaar na brand in Geel

In Geel zijn zaterdagavond twee huizen onbewoonbaar geraakt na een brand.  Het was rond 22 uur dat het vuur werd opgemerkt in een huis aan de Kwakkelberg.  Toen de brandweer van Geel ter plaatse kwam, stond de achterzijde van het huis en een deel van de achtertuin in brand.

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle, maar kon niet verhinderen dat de schade aan het huis erg groot is.  Door de brand is het getroffen huis onbewoonbaar.  Voor de bewoners, een alleenstaande man met twee kinderen, moet elders opvang worden gezocht.  Hetzelfde moet gebeuren voor de bewoonster van een naastgelegen woning.  Ook die woning is tijdelijk onbewoonbaar als gevolg van de rook. 

Hoe het vuur is ontstaan, is nog niet duidelijk.  Bij de brand raakte niemand gewond.

Meest gelezen