Videospeler inladen...

Reddingsdiensten zetten zoektocht naar avonturier Marc Sluszny stop

In Frankrijk zijn de reddingsdiensten gestopt met hun zoektocht naar de Antwerpse avonturier Marc Sluszny, dat schrijft de krant Gazet van Antwerpen. Sluszny raakte eerder deze week vermist toen hij ging duiken in de omgeving van het Zuid-Franse Perpignan. 

Er is geen hoop meer voor Sluszny, zeggen de Franse hulpdiensten. De reddingsdiensten gaan ervan uit dat hij  overleden is. Volgende week zullen ze waarschijnlijk proberen om een bergingsactie te starten.

De Antwerpse avonturier ging eerder deze week samen met een collega duiken in een diepe poel in Salses-le-Château. Sluszny kreeg tijdens het duiken een ongeval, het zou misgegaan zijn op een diepte van 125 meter. Zijn collega kon nog opnieuw naar de oppervlakte komen en de hulpdiensten verwittigen, maar de Sluszny werd niet gevonden. 

Sluszny is 56 en was naast avonturier onder andere sportman en auteur. 

Meest gelezen