En dan duikt plots Adam Sandler tijdens je huwelijk op…

Een huwelijksfeest is sowieso al een opmerkelijke gebeurtenis, maar bij sommigen volgt er nog een extra kers op de taart. Bijvoorbeeld bij Alexandra Steinberg en Kevin Goldstein, die onlangs in de Canadese stad Montreal trouwden. Plots dook daar immers Adam Sandler op. Sandler, bekend van succesvolle filmkomedies als "Click", "I now pronounce you Chuck and Larry" en "Jack and Jill", was aan het dineren in de buurt en verraste het koppel met een bezoekje.

Kevin Goldstein op BBC News: "Toen mijn vrouw hem zag, begon ze luidkeels zijn naam te roepen. Terwijl we poseerden voor foto’s, kwam hij naar ons toe en wenste ons veel geluk voor de toekomst. Hij bleef nog even met ons een praatje slaan."

"We zeiden hem dat we grote bewonderaars waren van zijn werk, dat we zijn films graag zagen. Tof, zei hij, dan zal ik zelf ook nog een paar foto’s nemen. Mazzeltof!"

"Mijn vrouw heeft hem dan nog voor het feest uitgenodigd, maar dat lukte niet voor hem. Toch was mijn vrouw dolgelukkig. Eigenlijk konden we het beiden niet geloven. Hij is echt supervriendelijk. En onze foto’s, die zijn er een heel stuk beter door geworden."

De toevallige ontmoeting leverde alvast volgende foto’s op:

Meest gelezen