Nieuwe Ketnetreeks "#LikeMe" met Sven De Ridder en Gunther Levi als homokoppel

Ketnet start in het voorjaar met de nieuwe fictiereeks, "#LikeMe". De reeks met hoog musicalgehalte wil Ketnetters via Nederlandstalige klassiekers, zoals "Lichtjes van de Schelde" en "Porselein", verbinden met hun ouders. Naast nieuwe namen zullen Gunther Levi, Janine Bisschops, Ann Van den Broeck, Jeroen Van Dyck, Sven De Ridder en Hugo Sigal te zien zijn.

Het verhaal van de fictiereeks "#LikeMe"? Caro en haar familie wonen in een dorpje in de Ardennen. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de moeder van Caro ziek wordt, beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Caro moet niet alleen verhuizen, maar moet ook naar een nieuwe school. Een niet zo evidente stap.

De opnames van de nieuwe reeks starten vandaag. Tegen het voorjaar van 2019 zou "#LikeMe" op de televisie te zien zijn. Hugo (deze keer zonder Nicole) Sigal vertolt de rol van schooldirecteur, Janine Bisschops is de oma van Caro en Sven De Ridder en Gunther Levi vormen een homokoppel.

Meest gelezen