Fan flights van Brussels Airlines richting Kazan op een uur tijd uitverkocht 

Brussels Airlines legt vrijdag twee vluchten in richting Kazan voor de fans. Daar spelen de Rode Duivels hun kwartfinale tegen Brazilië. 405 fans kunnen meevliegen. Maar helaas voor wie er bij wil zijn, op een uur tijd vlogen de tickets de deur uit. De vraag was véél groter dan het aanbod.

 

Vliegtuigmaatschappij Brussels Airlines zet vrijdag twee fan flights in richting de kwartfinale van de Rode Duivels. Een ticketje heen en terug naar Kazan kost 699 euro. "Kostte" eigenlijk, want in een mum van tijd was het hele pakket verkocht. Straf want toch niet goedkoop, maar wellicht zijn vooral bedrijven afnemers van de tickets.

"Ja, zelden gezien", zegt Kim Daenen van Brussels Airlines. "Duidelijk is dat de Belgen de Duivels willen zien spelen. En natuurlijk, het is tegen Brazilië, een absolute topper, dat scheelt ook. Maar alles is volzet dus. En neen, er komen geen vluchten meer bij. We zitten midden in onze zomerpiek, de planning laat het niet toe."

Bij Brussels Airlines zijn ze optimistisch. Op hun site staan al extra vluchten vermeld voor de halve finale. "We volgen de Duivels tot op het einde. En we hopen inderdaad dat we nieuwe fan flights kunnen lanceren na een succesvolle kwartfinale vrijdag", zegt Daenen.

Meest gelezen