220 campingbewoners van Polderpark in Nieuwpoort naar de rechtbank

220 campingbewoners van Polderpark I stappen naar de rechter. Sinds afgelopen weekend moeten ze een badge kopen om naar hun caravan te kunnen rijden.

In Nieuwpoort zijn er twee campings, Polderpark 1 en 2 en die hebben dezelfde ingang. Onlangs is camping 2 overgenomen door nieuwe eigenaars en die lieten een slagboom installeren. Alle campingbewoners, ook die van Polderpark 1, moeten nu 50 euro betalen voor een badge. Dat terwijl ze al 50 jaar lang gratis naar hun caravan konden rijden. Ze hadden allemaal een gratis kaart om de oude slagboom te kunnen openen.

Campingbewoners stappen naar rechter

Alle 220 campingbewoners willen nu hun 50 euro terug en stappen naar de rechter. De nieuwe eigenaars begrijpen de heisa niet. "Zonder slagboom wordt Polderpark de grootste randparking van Nieuwpoort en komt iedereen vuilnis deponeren in de containers", zeggen ze. 

Maar dat is volgens de campingbewoners helemaal geen risico, want vroeger stond er ook al een slagboom, alleen konden ze die gratis openen.

Meest gelezen