Lieven Verstraete en Lisbeth Imbo presenteren "De zevende dag"

Dit najaar zullen Lieven Verstraete en Lisbeth Imbo het zondagse duidingsprogramma "De zevende dag" presenteren. Het duo vervangt Xavier Taveirne en Phara de Aguirre.  

De Aguirre focust zich dit najaar op de verkiezingen. Taveirne wordt vanaf september gastheer van "De ochtend" op Radio 1.  

Steven Samyn, hoofdredacteur duiding bij VRT NWS, licht toe: "Met verkiezingen voor de deur beloven het boeiende nieuwstijden te worden. In zo’n periode wil je je omringen met sterke gezichten. Lisbeth en Lieven zijn uiteraard geen onbekenden. Lisbeth was jarenlang de presentatrice van "Terzake" op Canvas en "De Ochtend" op Radio 1, momenteel werkt ze als freelance journalist. Lieven is sinds een paar jaar aan de slag als Journaalanker en als presentator van "De markt". Samen vormen ze een sterk duo. Met Phara krijgt ons verkiezingsprogramma een betrouwbare en gedegen gastvrouw."

Meest gelezen