Geïnterneerde ontsnapt tijdens medisch onderzoek in Gents ziekenhuis

In Gent is gisteren een geïnterneerde kunnen ontsnappen tijdens een medisch onderzoek in het ziekenhuis AZ Sint-Lucas. Dat zegt de politie en de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. Er is intussen een opsporingsbericht verspreid. 

Het gaat om de 32-jarige geïnterneerde. De man kon dinsdag rond 10.20 uur ontsnappen tijdens een medisch onderzoek in het AZ Sint-Lucas in de Groenebriel in Gent. Sindsdien is hij op de vlucht.

"Miguel Matten is 1m87 lang en mager gebouwd," staat er te lezen in het opsporingsbericht. "Hij heeft donkerblond haar. Op het ogenblik van zijn ontsnapping droeg hij een donkergrijze sweater, een lichtblauwe jeans en zwarte schoenen met witte zool. Miguel is gepassioneerd door boten en kan zich mogelijk in de buurt van een haven bevinden."

De man heeft dringend medische zorgen nodig. Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30 300.

Meest gelezen