Weet u niet waar u overmorgen de Rode Duivels naar de overwinning kunt roepen? Google wijst je de weg

Vrijdag wordt het erop of eronder voor de Rode Duivels in hun kwartfinale tegen Brazilië. En wat is er beter dan samen op café te supporteren? Weet u niet waar u terecht kan? Google toont de weg. 

Overmorgen zullen we met z'n allen opnieuw aan het scherm gekluisterd zitten voor de kwartfinale België - Brazilië. En misschien heeft u wel zin om op café onze Rode Duivels aan te moedigen, maar weet u niet waar u terecht kan. 

Via Google kunnen cafés en restaurants nu aangeven of ze sportwedstrijden uitzenden of niet. Als u als supporter het café in kwestie dan opzoekt op Google, wordt dat aangegeven. En tijdens het WK wordt het aangegeven met een voetbal. Let wel: de tool werkt alleen mobiel.

Lees verder onder foto.

Naast sportwedstrijden, kan er nu ook worden aangegeven of een zaak zich LGBTQ-vriendelijk opstelt of niet. 

Meest gelezen