Luchthaven van Zaventem blaast 60 kaarsjes uit

Het is feest voor Brussel Airport, want op 5 juli is het exact 60 jaar geleden dat de luchthaven de deuren voor de passagiers opende. En bij een verjaardag hoort natuurlijk taart.

Op 5 juli 1958 openden de luchthaven in Zaventem de deuren. Sindsdien is de terminal blijven groeien om zich aan te passen aan het toenemende aantal reizigers, het groeiende aantal luchtvaartmaatschappijen en de nieuwe technologieën. Brussels Airport wil die verjaardag dan ook samen met de hele luchthavengemeenschap, maar ook met haar passagiers vieren. 

CEO Arnaud Feist en minister Belotte sneden de verjaardagstaart aan in de vertrekhal en trakteerden op een deugddoend ijsje. Er is ook een expo over de voorbije 60 jaar en animaties in de hele luchthaven voorzien.

Meest gelezen