Twee dieven op heterdaad betrapt in Sunparks De Haan

In Sunparks in Wenduine heeft de politie twee jongens betrapt toen ze op de parking spullen stalen uit geparkeerde auto's. Ze hadden van alles mee: een laptop, gps'en en andere elektronica.

Het gaat om twee jongens van 17 en 18 uit Luik die in Sunparks op vakantie waren. De politie arresteerde hen, ze hebben bekend dat ze aan alle deuren hebben gevoeld en uit de open auto's spullen hebben meegenomen. Het grootste deel van hun buit is ondertussen terug bij de eigenaars.

Auto sluiten

De jongen van 17 zat al in een instelling en moet nu terug naar daar, de meerderjarige jongen moet binnenkort naar de rechter. De politie raadt iedereen aan om geen waardevolle voorwerpen in de auto te laten en de auto zeker altijd op slot te doen. 

Meest gelezen