Ariana Grande verontschuldigt zich voor grap van verloofde over de aanslag in Manchester

Ariana Grande heeft gereageerd op een grapje van haar verloofde, stand-upcomedian Pete Davidson. Die had tijdens een optreden het succes van de hitzangeres geduid met de opmerking: "Want Britney Spears heeft nooit een terroristische aanslag tijdens haar concert gehad". Hiermee verwees hij naar de aanslag tijdens het concert van Grande in Manchester, op 22 mei 2017, waarbij 22 doden vielen. De Britse fans vonden Davidsons opmerking "gevoelloos, gemeen en zeker niet grappig". Grande stuurde zopas een tweet de wereld in, wat leek op een verontschuldiging voor de opmerking van haar vriend.

Davidson, bekend van "Saturday night live" en van zijn weliswaar kleine rol in de immens populaire Netflixfilm "Set it up", zou de grap gemaakt hebben tijdens een optreden in Puerto Rico, nog voor er sprake was van een romantische band tussen hem en Grande. De Britse nieuwswebsite Mirror bracht het nieuws van de grap begin juli, waardoor de poppen alsnog aan het dansen gingen.

Via Twitter stuurde Grande nu een bericht de wereld in, waarbij ze benadrukte dat ze het moeilijk had met de hele situatie, gezien haar gevoelens voor Davidson, die juist "mensen een beter gevoel wil geven". "Ik vond het alvast niet grappig. Het had al maanden daarvoor plaatsgevonden en zijn bedoeling was nooit kwaadaardig, maar wel betreurenswaardig", aldus de 25-jarige zangeres nog.

Meest gelezen