Ontdek de app van VRT NU vanaf 1 augustus

Op 1 augustus lanceert de VRT de app van het videoplatform VRT NU. Het gaat om een "vergevorderde testversie" waarmee de openbare omroep de app samen met het brede publiek op punt wil zetten.

"Het Journaal", "Thuis" of een ander programma van Eén of Canvas (her)bekijken? Het kan sinds begin 2017 via VRT NU, het videoplatform van de openbare omroep. Tot nu toe moest dat op een computer, maar vanaf 1 augustus kan het ook op de smartphone en de tablet. Die dag lanceert de VRT de app van VRT NU.

Het gaat om een "vergevorderde bèta-testversie" van de app. Daarmee wil de VRT de definitieve app samen met het brede Vlaamse publiek op punt zetten. Op dit moment hebben al 1,2 miljoen Vlamingen een profiel op VRT NU aangemaakt.

U kan de app van VRT NU vanaf 1 augustus downloaden via de Google Play Store (Android) en de App Store (iOS).