Video player inladen...

Juwelier opgepakt die overvaller doodschoot in Oostakker 

Bij een gewapende overval in de Bredestraat in Oostakker is een van de overvallers doodgeschoten door de juwelier. Hij opende na de overval het vuur op de twee vluchtende overvallers op een motorfiets, waarbij hij een van hen raakte. De juwelier is opgepakt voor doodslag.

Volgens ooggetuigen overvielen twee mannen iets voor 12 uur de juwelier, en vluchtten ze weg op een motorfiets. De juwelier opende vervolgens het vuur op de overvallers en raakte een van hen. Die viel van de motorfiets en overleed.

Zijn kompaan is weggevlucht. De politie heeft onder meer een helikopter en speurhonden ingezet om die verdachte te vinden. Uit het onderzoek van politie en parket blijkt dat de gewapende overvallers zelf niet geschoten hebben. 

Meest gelezen