Videospeler inladen...

Eva De Roo en 60.000 mensen uitzinnig: "Dit is een historische nacht op Werchter!"

De zege van de Rode Duivels heeft de muziek op Rock Werchter helemaal in de schaduw geplaatst. 60.000 mensen gingen helemaal uit hun dak, zeker toen StuBru-presentatrice Eva De Roo hen tijdens "Villa sporza" nog eens extra opzweepte. "Dit is een historische nacht op Werchter, de mooiste Werchter ooit", aldus een euforische De Roo.

Toen ze in "Villa sporza" even overschakelden naar de wei in Rock Werchter, kregen ze een uitzinnig publiek te zien, met een al even uitzinnige Eva De Roo, die het publiek nog wat extra aanvuurde. "We hebben het Werchtertrauma overwonnen, we hebben hier verloren van Wales, we hebben hier verloren van Argentinië, maar nu ligt Brazilië eruit, en we gaan feesten!", klonk het geestdriftig. 

"Dit is het beste wat ons kon overkomen. Dit wordt een historische nacht op Rock Werchter, dit is alleen maar emotie: 60.000 man gaat hier uit zijn dak, dit is de mooiste Werchter ooit!" 

Bekijk hier de aanstekelijke beelden: 

Videospeler inladen...

En hoe 60.000 mensen samen exploderen wanneer de Rode Duivels scoren, zie je hier: 

Maar voor de euforie was er eerst het nagelbijten, en ook op Rock Werchter werd het even stil toen Brazilië een tegendoelpunt maakte: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen