Concertphotographers.be - Matthias Engels

Gorillaz rapper valt van het podium tijdens optreden op Roskilde

Op het Deense festival Roskilde is de rapper van Gorillaz zaterdag tijdens het optreden van het podium gevallen. Het concert werd daardoor meteen stopgezet. De rapper stelt het goed maar moet nog enkele dagen in het ziekenhuis blijven.

Het afsluitconcert van het vierdaagse Deense concert Roskilde eindigde gisteravond in mineur. Rapper "Del The Funky Homosapien" (45) van de groep Gorrilaz maakte gisteren een pijnlijk val tijdens het afsluitnummer. De rapper viel van het podium toen de groep het hitnummer "Clint Eastwood" aan het spelen was. Door het voorval werd het optreden meteen beëindigd.

De festivalorganisatoren lieten weten dat hij backstage door een arts gecontroleerd is en overgebracht naar het ziekenhuis. Op de sociaalnetwerksite Twitter liet de rapper weten dat het goed met hem gaat, maar dat hij nog even in het ziekenhuis zal moeten doorbrengen.

Donderdagavond was Gorrilaz nog de afsluiter van Rock Werchter. Toen viel er niemand van het podium.

Meest gelezen