Video player inladen...

Park ingehuldigd voor Lakense zangeres en actrice Annie Cordy

De uit Laken afkomstige zangeres en actrice Annie Cordy heeft sinds vandaag haar eigen park in Laken. Honderden mensen, onder wie Cordy zelf, woonden de inhuldiging bij. 

 In Laken is zondag een park ingehuldigd dat vernoemd is naar zangeres en actrice Annie Cordy, die uit de Brusselse deelgemeente afkomstig is. Cordy krijgt ook een fresco met haar beeltenis in het park. Op de inhuldiging waren honderden mensen aanwezig, onder wie ook Cordy zelf. Ze was bijzonder ontroerd door het eerbetoon.

"Annie Cordy is een van onze grootste artiesten op zowel het vlak van muziek, theater als cinema", zei Brussels schepen van Cultuur Karine Lalieux. "Voor haar 90ste verjaardag vonden we het niet meer dan normaal om haar hier in Laken te eren."

Meest gelezen