Hans Verbeke

Man en kind komen om het leven bij verkeersongeval in Kooigem

Bij een zwaar verkeersongeval in Kooigem, een deelgemeente van Kortrijk, zijn een man en een kind van acht jaar om het leven gekomen. De andere inzittenden, drie jonge kinderen en een vrouw, werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de wagen reed te snel.

In de Doornikserijksweg in Kooigem gebeurde vanvond een dodelijk verkeersongeval. Een man en een kind van acht jaar kwamen hierbij om het leven. Twee andere kinderen van ongeveer vier en zes jaar oud werden zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. In de wagen met Franse nummerplaat zaten ook nog een baby van anderhalf jaar en een vrouw. Ook zij werden met ernstige verwondingen afgevoerd, zo bevestigt de brandweer van de zone Fluvia.

De bestuurder van de wagen reed te snel, zegt het parket van Kortrijk.