Video player inladen ...

Rock Werchter: de uittocht is aan de gang

Vier dagen lang hebben ze feest gevierd op Rock Werchter, in zwoele temperaturen en met weinig slaap, maar nu zit het er op. Om zes uur vanochtend zijn de festivalgangers aan de grote uittocht begonnen.

Sinds zes uur vanochtend rijden er bussen van de Lijn tussen Werchter en de stations van Aarschot en Leuven. En die bussen zaten al meteen vol.

Voor vele festivalgangers was het een zwaar weekend. "Het was een zalige editie. De line-up was heel goed, maar ik heb wel een slaaptekort opgebouwd", vertelt een vermoeide jongeman. "Het was mijn eerste keer Rock Werchter en het was fantastisch! Maar nu kan ik niet wachten om thuis in mijn bed te kruipen", klinkt het bij een meisje.

Nog tot vanmiddag 14 uur rijden er bussen af en aan naar Werchter.

Video player inladen ...