Cafés in Halle mogen langer open blijven als Duivels winnen

Overal in België maken straten, pleinen en cafés zich klaar voor een volksfeest. Want we rekenen er met z'n allen op dat de Rode Duivels vanavond hun halve finale winnen tegen Frankrijk. Als dat zo is, dan mag er in Halle langer worden gefeest.

Vanavond spelen de Rode Duivels hun halve finale tegen Frankrijk. Als ze winnen, dan spelen onze Duivels zondag de grote finale van het WK voetbal in Rusland.

Twee uur langer muziek 

In Halle geloven ze in de kansen van onze ploeg. Burgemeester Dirk Pieters heeft daarom enkele maatregelen genomen voor een heus volksfeest. "We gokken allemaal op een goede uitslag. Er zal in Halle dan een super sfeer hangen. We willen daarom toelaten dat de muziek twee uur langer mag spelen. Tot middernacht in plaats van tot tien uur 's avonds. En het sluitingsuur van de cafés wordt ook verlengd naar twee uur 's nachts", aldus de burgemeester.