Horeca De Panne steunt Villa Rozerood

De horeca en het gemeentebestuur in De Panne tonen hun goede hart. In vele restaurants, tearooms, hotels en cafés komt er een speciale donatiebox. De uitbaters vragen aan hun klanten om 1 euro in de box te stoppen voor Villa Rozerood. Dat is het tehuis in De Panne waar zwaar zieke kinderen met hun familie op vakantie kunnen.

Villa Rozerood heeft moeite om financieel rond te komen. De medische verzorging van zwaar zieke kinderen kost veel. Met het ingezamelde geld kan Villa Rozerood ervoor zorgen dat zorgkinderen er gratis kunnen verblijven. Bovendien kunnen gezinnen die het financieel moeilijk hebben een korting op hun verblijf krijgen.
 

Kevin Jacobs en Louise Cappelle van frituur Fame zijn dolenthousiast. "Er staat een donatiebox in onze zaak. Maar we doen er nog iets extra's bovenop. Per verkocht sausje staan we ook nog eens 10 cent af voor Villa Rozerood."