Prinses Charlotte maakt persfotografen duidelijk dat ze niet uitgenodigd zijn

Nee, het was niet de Britse prins Louis die gisteren de meeste aandacht trok tijdens zijn doopfeest. En ook Meghan Markle moest dit keer ootmoedig het hoofd buigen voor een ander lid van de Britse koninklijke familie. Het was namelijk prinses Charlotte die met haar kordate reactie de aanwezige persfotografen duidelijk maakte dat het feestje alvast niet voor hen bestemd was. Het filmpje gaat momenteel viraal.

Gedurfd en vrijpostig. Zo omschreven de Britse media alvast de tussenkomst van de piepjonge prinses, aan de hand van vader William, toen ze na het doopfeest van haar kleine broertje St. James's Palace, een van de oudste koninklijke paleizen in Londen, verliet. Ze herinnerde de aanwezige persfotografen -of sprak ze één welbepaalde fotograaf aan?-  eraan dat zij niet uitgenodigd waren voor het verdere verloop van het feestje. Bij vader William kon er intussen een monkellachje af.

"You’re not coming", jullie gaan niet komen, of jullie zijn niet uitgenodigd, aldus de 3-jarige Charlotte en daarmee "zette ze de media nu al op hun plaats". Dat de beelden een succes zijn op sociale media, hoeft verder geen betoog:

Meest gelezen