Lummen opent tijdelijk postkantoor in container, na schade door plofkraak

Bpost gaat een tijdelijk postkantoor openen in Lummen, in een container. Op 21 juni werd het postkantoor van Lummen zwaar beschadigd door een plofkraak op de bankautomaat.

Het kantoor herstellen gaat lang duren. Daarom komt er nu een tijdelijk kantoor. "In een container in de Pastoor Frederickxstraat, dat is vlakbij het echte postkantoor", weet Steve De Loor van Bpost. "We willen onze klanten niet in de kou laten staan, dus hebben we samen met de gemeente Lummen voor een oplossing gezorgd."

Geduld

Ook op het tijdelijk postkantoor is het nog even wachten. Bpost hoopt dat eind augustus te kunnen openen. In afwachting kunnen klanten voor hun pakjes en dergelijke terecht in het postkantoor van Kermt.

Na de plofkraak was al snel duidelijk dat het postkantoor zwaar beschadigd is. En door de bouwvakantie duurt het langer vooraleer er gestart kan worden met de herstellingen.

Meest gelezen