U hebt nog 1 dag om uw belasting­aangifte via Tax-on-web in te vullen

Wie haar of zijn belastingaangifte via Tax-on-web indient, heeft daarvoor nog tot en met morgen (donderdag) de tijd. Meer dan 2,4 miljoen mensen hebben dat intussen al gedaan, meldt de FOD Financiën. Boekhouders kunnen nog tot 25 oktober aangiftes indienen voor hun cliënten.

Vorig jaar hebben in totaal 3.770.000 Belgen de belastingaangifte via Tax-on-web ingevuld. Dit jaar lijken dat er dus minder te zullen worden, maar dat was verwacht, klinkt het bij de FOD Financiën: het aantal voorstellen voor vereenvoudigde aangifte is gestegen van 2,2 naar 3 miljoen. Wie akkoord gaat met dat voorstel, hoeft haar of zijn belastingaangifte niet meer zelf in te vullen.

Wie haar of zijn belastingaangifte nog op papier indient moest dat al voor 29 juni doen. Hoeveel Belgen dat hebben gedaan is nog niet bekend: de documenten moeten nog worden ingescand. Boekhouders krijgen nog tot 25 oktober om de aangifte voor hun klanten in te dienen.

Meest gelezen