Nicolas Maeterlinck

Brusselse politieman bewusteloos geslagen met steen

In Brussel is een politieman dinsdagavond bewusteloos geslagen met een steen. De agent was met verschillende collega's op weg naar huis toen hun voertuigen werden bekogeld. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is intussen weer thuis. Voorlopig is er niemand opgepakt.

“Het incident had niets met de wedstrijd van de Rode Duivels te maken”, zegt Ilse Van de Keere van de Brusselse politie. “Onze collega’s waren ’s avonds met verschillende voertuigen naar huis aan het rijden, maar werden ter hoogte van het Maximiliaanpark bekogeld. Een van onze collega’s zat achteraan in de wagen met zijn ruit naar beneden en heeft een steen tegen het hoofd gekregen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Aanvankelijk dachten we dat hij geopereerd moest worden, maar dat was uiteindelijk niet nodig. Hij heeft gisterennamiddag het ziekenhuis mogen verlaten.”

Het onderzoek naar de feiten is intussen in handen van het Brusselse parket, maar voorlopig werd er nog niemand opgepakt. 

Meest gelezen