Videospeler inladen...

Activist weggedragen voor start persconferentie Trump en Poetin

In de Finse hoofdstad Helsinki werd net voor de persconferentie van de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin een man met een document in de hand uit de zaal gezet door veiligheidsmensen. De man protesteerde voor een kernwapenverbod. 

Terwijl de journalisten aan het wachten waren op de start van de persconferentie in de perszaal van het presidentieel paleis in Helsinki stond een man plots recht en begon met een blad te zwaaien.

Op het blad stond: “Nuclear weapon ban treaty.”  Met zijn actie riep de man op voor een kernwapenverbod. Lang duurde zijn actie niet want hij werd meteen weggedragen door mensen van de veiligheidsdienst. Het gaat om journalist en schrijver Sam Husseini, wat er uiteindelijk met de man is gebeurd is niet duidelijk. 

Meest gelezen