Twitter/KensingtonPalace

Britse prinsje Louis prijkt op nieuwe familieportretten

Het Britse koningshuis heeft op Twitter nieuwe familiefoto's gepubliceerd ter ere van de doop van prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate. De baby is intussen bijna drie maanden oud.

Prins Louis, het derde kindje van prins William en zijn vrouw Catherine, werd vorige maandag in familiekring gedoopt in St. James's Palace in Londen. Na afloop van de ceremonie maakte celebrityfotograaf Matt Holyak nieuwe familieportretten in Clarence House, de residentie van kroonprins Charles.

Kensington Palace, de residentie van prins William, publiceerde de vier portretten gisteravond op Twitter. Ze tonen prins Louis met zijn ouders, broer George en zus Charlotte, met zijn grootouders prins Charles en Camilla en oom Harry en tante Meghan, en met de ouders, zus en broer van Kate.

Louis werd geboren op 23 april 2018 in het St. Mary's Hospital in Londen. Hij is de vijfde in de volgorde van opvolging van de Britse troon, na zijn grootvader, vader, broer en zus. Hij is het zevende achterkleinkind van koningin Elizabeth II.

Meest gelezen