Rock Herk volledig uitverkocht

Slecht nieuws voor iedereen die vrijdag of zaterdag naar Herk-de-Stad wilde afzakken om bijvoorbeeld Triggerfinger of Arsenal te zien. De zesendertigste editie van het alternatieve rockfestival Rock Herk is helemaal uitverkocht. Dat staat te lezen op de website van het tweedaagse festival dat vrijdag en zaterdag plaatsvindt.

Het is reeds het vierde jaar op rij dat Rock Herk helemaal is uitverkocht. De organisatoren waarschuwen dat mensen zonder ticket niet naar het festivalterrein moeten afzakken, daar aan de kassa geen tickets meer verkocht zullen worden.

Rock Herk vindt plaats op 20 en 21 juli aan de sportterreinen Hartlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Vrijdag staan onder meer Triggerfinger, Mark Lanegan band en Faces on TV op de affiche. Arsenal, Marky Ramone, Tjens Matic en Kevin Morby zijn enkele van de blikvangers op zaterdag.

Meest gelezen