Videospeler inladen...

Koninklijke familie straalt op foto's voor nationale feestdag

Op 21 juli viert het Belgisch koningshuis niet enkel de nationale feestdag, maar ook de eedaflegging van koning Filip vijf jaar geleden. Die gebeurtenis zet het paleis extra in de verf met nieuwe foto's van de koninklijke familie.

Koning Filip en troonopvolger Elisabeth ogen glamoureus op een foto genomen in het koninklijk paleis. Op een andere foto mag de hele familie aantreden voor het Kasteel van Laken. De nieuwe officiële foto's van de Belgische monarchie kaderen in de viering van de Belgische nationale feestdag op 21 juli. Daarnaast viert het paleis ook dat vijf jaar geleden Filip de eed aflegde en zo de titel van koning overnam van koning Albert. 

(Lees verder onder de foto)

De aandacht gaat vooral naar kroonprinses Elisabeth, die volgens fervente liefhebbers van de monarchie steeds statiger oogt. Daarbij lijkt ze een aantal lessen (en kledingstukken) van koningin Mathilde gekregen te hebben:

BELGA/DIRKX

Meest gelezen