AP

Colosseum wijst Beyoncé (voorlopig) af

Zangeres Beyoncé heeft een aanvraag gedaan om te mogen filmen in het Colosseum in Rome, maar het verzoek is geweigerd. Eerder nam Beyoncé, samen met haar man Jay-Z, al een videoclip op in Het Louvre in Parijs.

Dat Beyoncé een voorliefde heeft voor historische plekken is geen verrassing. De zangeres nam al een videoclip op in Het Louvre in Parijs voor het eerste album dat ze samen met haar man Jay-Z maakte.

Na Russell Crowe doet de zangeres nu ook een poging om te mogen filmen in het eeuwenoude Colosseum in Rome. Volgens de Italiaanse krant “Il Messaggero” zou ze een verzoek ingediend hebben om te mogen filmen op 7 en 8 juli. 

Dat weekend was Beyoncé  samen met haar man Jay-Z in Rome voor hun “On The Run” tour. Het is niet duidelijk wat ze van plan waren. Beyoncé's keuze voor de duizend jaar oude arena als decor voor haar nieuwe videoclip verscheen op het Ministerie van cultureel erfgoed. Daar werd het geweigerd omdat het Colosseum die dag al geboekt was en de aanvraag te last-minute gebeurde.  

(lees verder onder de foto)

De zangeres geeft zich weliswaar niet zo snel gewonnen en zou ondertussen al nieuwe pogingen gedaan hebben om een aanvraag in te dienen.

Bekijk hier de videoclip "Apeshit", opgenomen in het Louvre:

Meest gelezen