Videospeler inladen...

Eerste feestvierders Tomorrowland aangekomen in Boom 

In Boom zijn de eerste festivalgangers voor de veertiende editie van Tomorrowland aangekomen. Provinciaal domein De Schorre zal daar komende twee weekends 400.000 feestvierders onderdompelen in een sprookjeswereld. 

De veertiende editie van het festival Tomorrowland krijgt mensen uit 200 verschillende landen op bezoek. Ook dit jaar was het festival in een recordtijd uitverkocht. Het thema dit jaar is "The Story of Planaxis", geïnspireerd door de onderwaterwereld. De headliners zijn onder andere Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike en Martin Garrix.

In totaal staan ruim duizend artiesten op 18 podia. Nieuw dit jaar is de Atmosphere Stage, een tent die is opgehangen aan een enorme kraanconstructie en op haar hoogste punt 32 meter hoog reikt.

Veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

De verlaging van het terreurniveau sinds de vorige editie zal geen invloed hebben op de veiligheidsmaatregelen, laten de organisatoren weten. Dezelfde strenge veiligheidsmaatregelen van vorig jaar blijven van kracht. Rugzakken zijn toegelaten op het terrein, maar worden grondig gecheckt. Aan de ingang moet iedereen door een metaaldetector.

Speciale party flight vanuit Ibiza

Voor 180 feestvierders begon gisteren het feest al. Zij vlogen vanuit Ibiza met een speciale party flight van Brussels Airlines naar ons land. De Airbus werd twee jaar geleden volledig in Tomorrowland thema getransformeerd, inclusief luide muziek. 

© Nathan Dobbelaere
© Nathan Dobbelaere

Meest gelezen