Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Dj Charlotte de Witte: "Meer stress om op tijd op Tomorrowland te geraken, dan voor optreden zelf "

Deze namiddag wordt ze op het grote podium van Tomorrowland verwacht, maar op dit moment zit ze nog vast op een luchthaven in Polen. Het zit niet mee voor de Belgische dj Charlotte de Witte. "Ik ben echt aan het stressen, maar het komt wel goed", vertelde ze op Studio Brussel.

"Ik zit op dit moment inderdaad nog vast op de luchthaven", vertelt Charlotte de Witte. "Maar ik vind wel een oplossing, ik moet en zal daar geraken." Dat de tijd dringt is duidelijk. Vanmiddag rond 15 uur wordt de Witte verwacht op de mainstage.

De Belgische dj was al verschillende keren te zien op het festival. "Ik denk dat ik er al zeven keer stond en ik heb nog altijd wel wat gezonde stress. Al moet ik dit moment zeggen dat ik meer stress heb voor mijn vlucht dan voor het optreden zelf." 

Intussen zijn de poorten van Tomorrowland opengegaan voor de 14e editie van het grootste dancefestival ter wereld. Onze reporter Gitte Van Hoyweghen verwacht dat ook de passagiers van de partyflights er zijn geraakt -zij het met problemen- en kijkt mee uit naar Charlotte de Witte.

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen